Quickscan


De Quickscan geeft binnen ca 20 minuten inzicht in de organisatorische volwassenheid van het administratieve proces, dat start zodra er vanuit de Wmo of Jeugdwet zorg of ondersteuning wordt toegewezen.
 
Met behulp van een digitale vragenlijst wordt het volwassenheidsniveau voor de volgende zes domeinen bepaald:
 
Proces en ICT
Berichtenverkeer
Financiën
Stuur- en managementinformatie
Contractmanagement
Personeel en organisatie.
 

Snel vrijblijvend inzicht
Het Quickscan rapport staat direct klaar op een persoonlijke beveiligde pagina. In het rapport staan de volwassenheidsniveaus beschreven en suggesties per domein om het administratieve proces nog verder te verbeteren, zodat er meer grip is op verantwoorde zorginzet.
 
Wil uw gemeenten direct inzicht en suggesties voor verbetering?
 
Registreer dan via onderstaande button voor de Quickscan, meld aan, vul de digitale vragenlijst in via uw persoonlijke pagina en ontvang het Quickscan rapport met inzicht en suggesties. 
 
Naar de Quickscan
 

Gratis WeKey spel

Met dit spel kunnen teams binnen het gemeentelijk Sociaal Domein op een ludieke en interactieve manier kennis bevorderen en zorgen voor eenduidige communicatie.

 

 

Bent u binnen uw gemeente verantwoordelijk voor het administratieve proces dat start zodra er vanuit de Wmo of Jeugdwet zorg of ondersteuning is toegekend? Vul dan snel, eenvoudig en gratis onze Quickscan in!

 

Zodra de Quickscan is ingevuld wordt een email toegestuurd waarmee elke gemeente één exemplaar van het WeKey spel kan aanvragen. Het is een eenmalige uitgave (op=op), dus ben er snel bij.

Binnen ca. 20 minuten heeft u inzicht in de organisatorische volwassenheid van het huidige administratieve proces en suggesties voor verbetering. En ontvang kosteloos één van de unieke WeKey spellen!