“It kin wol!” Grip op financiën en organisatorische processen.

Tijdens het Divosa Voorjaarscongres vertellen we niet alleen over de maatwerkscans die we op locatie uitvoeren voor procesoptimalisatie, het uitvoeren van kwaliteit – en cliënttevredenheid onderzoek en het volledig ontzorgen van gemeenten met behulp van ons digitaal iJw/iWmo platform Zorg-Portaal en onze backoffice. We informeren gemeenten ook over de volgende nieuwe oplossingen:
 


 DASHBOARD
Contractmanagement, beleid, financiën, administratieve uitvoering en wijkteams krijgen met ons interactieve, online dashboard overzichtelijk inzicht voor sturing op financiën, cliënten en zorgaanbieders. Dit dashboard is een veilig en betrouwbaar platform dat tientallen gemeenten al inzetten om grip te hebben en houden op verantwoorde zorginzet.


 QUICKSCAN
Deze gratis digitale quickscan geeft verantwoordelijken voor de administratieve uitvoering inzicht in de organisatorische volwassenheid van het administratieve proces dat start zodra er zorg of ondersteuning wordt toegewezen. Binnen ca. 20 minuten wordt een rapport met uitkomsten en suggesties voor verbetering toegestuurd.


  
GRATIS WEKEY SPEL op stand 19 bij het
Divosa Voorjaarscongres 2019

Bent u werkzaam bij een Nederlandse gemeente en deelnemer tijdens het Divosa Voorjaarscongres 2019 in Leeuwarden? Dan nodigen we u van harte uit om ons op stand (nummer 19) te leren kennen en een gratis exemplaar van het WeKey spel (het is een éénmalige uitgave, dus op is op) af te halen.
 
Met het WeKey spel voor Nederlandse gemeenten kunnen teams binnen het Sociaal Domein op een ludieke en interactieve manier kennis bevorderen en zorgen voor eenduidige communicatie.
 

Bent u niet in de gelegenheid om ons op 23 of 24 mei a.s. te ontmoeten en wilt u toch graag met ons in gesprek? Neemt u dan contact met ons op via secretariaat@zorg-lokaal.nl of 088 007 9494 voor het maken van een afspraak. Wij maken graag kennis.

Wil uw gemeente meer informatie?  Neem dan via onderstaande button contact met ons op.